Tarcísio Meira
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2008 Copola
6.0
Dwie Twarze
Duas Caras
2007 Hermógenes
7.3
Na kartach życia
Páginas da vida
2006 Tide
5.5 2005 John McGold
0.0 2004 Totonho Sousa Borba
3.0 2004 José Carlos Tedesco
10.0 2002 Bóris Vladescu
0.0 2000 Dom Jerônimo Taveira
0.0 1998 Coronel João
7.0
Dziedziczna nienawiść
Rei do Gado, O
1996 Giuseppe Berdinazzi
7.0 1996 Ivo (gościnnie)
0.0 1994 Raul Pelegrini
0.0 1993 Feliciano Mota da Costa
0.0 1992 Diogo Santos Varela
0.0 1990 Euclides da Cunha
0.0 1986 Renato Villar
0.0 1985 Kapitan Rodrigo Cambará
6.0 1985 Emerenciano Castor
0.0 1984 Paulo
0.0 1983 Felipe de Alcântara Pereira Barreto
0.0 1981 Paulo César Ribeiro
0.0 1980 Juca Pitanga
0.0 1979 Fernando Lucas
0.0 1977 Diogo Maia / Ciro
0.0 1976 Imperator Dom Pedro I
0.0 1975 Antônio Dias
0.0 1971 Ciro Valdez
0.0 1970 João Coragem
0.0 1966 Danilo
0.0 1965 Edmundo
0.0 1962

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tarcísio Meira filmy Tarcísio Meira najlepsze filmy Tarcísio Meira zdjęcia Tarcísio Meira galeria Tarcísio Meira biografia Tarcísio Meira nominacje Tarcísio Meira nagrody i wyróżnienia Tarcísio Meira filmografia Tarcísio Meira aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.