Tara Buck
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Ginger (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Ginger (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Valarie Daniels (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Ginger (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Ginger (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Ginger (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Ginger (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Dziewczyna z Edim (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Ginger (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Ginger (gościnnie)
7.0 1995 Ginger (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Ginger (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Blueberry (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tara Buck filmy Tara Buck najlepsze filmy Tara Buck zdjęcia Tara Buck galeria Tara Buck biografia Tara Buck nominacje Tara Buck nagrody i wyróżnienia Tara Buck filmografia Tara Buck aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.