Tanya Wright
Data urodzenia: Nowy Jork,

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Funkcjonariusz Kenya Jones
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Funkcjonariusz Kenya Jones
7.8
Tajniacy
Handler, The
2003 Funkcjonariusz Kenya Jones
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Funkcjonariusz Kenya Jones
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Funkcjonariusz Kenya Jones
5.3 1996 Funkcjonariusz Kenya Jones
8.1 1996 Funkcjonariusz Kenya Jones
8.0 1995 Funkcjonariusz Kenya Jones
7.0 1993 Funkcjonariusz Kenya Jones
7.6 1993 Funkcjonariusz Kenya Jones
7.3 1990 Funkcjonariusz Kenya Jones
8.2 1989 Funkcjonariusz Kenya Jones
7.5
Bill Cosby Show
Cosby Show, The
1984 Funkcjonariusz Kenya Jones

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tanya Wright filmy Tanya Wright najlepsze filmy Tanya Wright zdjęcia Tanya Wright galeria Tanya Wright biografia Tanya Wright nominacje Tanya Wright nagrody i wyróżnienia Tanya Wright filmografia Tanya Wright aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.