Tanya Clarke
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Marla McClaine (gościnnie)
0.0 2011 Mary Evans (gościnnie)
0.0 2011 Mary Evans (gościnnie)
6.8 2010 Mary Evans (gościnnie)
5.4 2009 Mary Evans (gościnnie)
7.1
Agenci NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles
2009 Mary Evans (gościnnie)
7.3 2009 Mary Evans (gościnnie)
0.0 2007 Mary Evans (gościnnie)
7.3 2002 Valerie Gaynor (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tanya Clarke filmy Tanya Clarke najlepsze filmy Tanya Clarke zdjęcia Tanya Clarke galeria Tanya Clarke biografia Tanya Clarke nominacje Tanya Clarke nagrody i wyróżnienia Tanya Clarke filmografia Tanya Clarke aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.