Tana Schanzara
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1998
0.0 1998 Elsbeth
0.0 1993 Sarah Goldberg (gościnnie)
10.0 1986 Elfriede (1988) (gościnnie)
0.0 1985 Martha Wells (gościnnie)
7.0 1978 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tana Schanzara filmy Tana Schanzara najlepsze filmy Tana Schanzara zdjęcia Tana Schanzara galeria Tana Schanzara biografia Tana Schanzara nominacje Tana Schanzara nagrody i wyróżnienia Tana Schanzara filmografia Tana Schanzara aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.