Tamsin Carroll
Data urodzenia: 1979-02-13
Miejsce urodzenia: Sydney, Australia

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
10.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Deb
0.0 2000 Narelle Reilly (gościnnie)
6.3
Święty dym
Holy Smoke
1999 Jodie
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Nikki Collins / Tanya Foster Wallace (gościnnie)
7.5
Szkoła złamanych serc
Heartbreak High
1994 Bonnie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tamsin Carroll filmy Tamsin Carroll najlepsze filmy Tamsin Carroll zdjęcia Tamsin Carroll galeria Tamsin Carroll biografia Tamsin Carroll nominacje Tamsin Carroll nagrody i wyróżnienia Tamsin Carroll filmografia Tamsin Carroll aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.