Tammy McIntosh
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.6 2011 Koleżanka z pracy
0.0 2011 Grace
7.8
Ucieczka w kosmos i wojny Rozjemców
Farscape: The Peacekeeper Wars
2004 Joolushko Tunai Fenta Hovalis
0.0 2002 Melissa
10.0 2000 Marilyn Hennessy (gościnnie)
7.7 1999 Joolushko 'Jool' Tunay Fento Hovalis (gościnnie)
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Charlotte Beaumont
0.0 1992 Stacy
5.5 1991 Konstabl Kathy Orland
10.0 1989 Joanna Lalor (gościnnie)
7.2
Latający doktorzy
Flying Doctors, The
1986 Annie Rogers (1990-91)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tammy McIntosh filmy Tammy McIntosh najlepsze filmy Tammy McIntosh zdjęcia Tammy McIntosh galeria Tammy McIntosh biografia Tammy McIntosh nominacje Tammy McIntosh nagrody i wyróżnienia Tammy McIntosh filmografia Tammy McIntosh aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.