Tamlyn Tomita
Data urodzenia: 1966-01-27
Miejsce urodzenia: Okinawa, Japonia

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2011 Julia Chang (gościnnie)
5.7 2010 Julia Chang (gościnnie)
0.0 2010 Julia Chang (gościnnie)
7.2
Gliniarz z Memphis
Memphis Beat
2010 Julia Chang (gościnnie)
7.3 2009 Julia Chang (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Lauri Medina (gościnnie)
8.1
Kobiecy Klub Zbrodni
Women's Murder Club
2007 Julia Chang (gościnnie)
7.3
Ocalić Grace
Saving Grace
2007 Julia Chang (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Julia Chang (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Ishi Nakamura (gościnnie)
7.7 2006 Julia Chang (gościnnie)
7.4
Pani Prezydent
Commander in Chief
2005 Julia Chang (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Julia Chang (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Julia Chang (gościnnie)
6.2
Raport o zagrożeniach
Threat Matrix
2003 Julia Chang (gościnnie)
7.5 2002 Eileen Hill (gościnnie)
10.0 2002 Julia Chang (gościnnie)
7.3 2002 Doktor Sarah Fordham (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Julia Chang (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Julia Chang (gościnnie)
7.7
Łowcy Koszmaru
FreakyLinks
2000 Julia Chang (gościnnie)
8.5
Detektywi na tropie
Michael Richards Show, The
2000 Julia Chang (gościnnie)
7.0 1999 Julia Chang (gościnnie)
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Julia Chang (gościnnie)
7.3
Dotyk
Touch
1997 Julia Chang (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Julia Chang (gościnnie)
7.2
Strefa Zagrożenia
Burning Zone, The
1996 Julia Chang (gościnnie)
7.6
Cztery pokoje
Four Rooms
1995 Julia Chang (gościnnie)
7.6
Zaginiony
Vanishing Son
1995 Julia Chang (gościnnie)
7.0 1995 Julia Chang (gościnnie)
7.1 1994 Julia Chang (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Julia Chang (gościnnie)
7.5
W pułapce czasu
Time Trax
1993 Julia Chang (gościnnie)
7.0 1993 Julia Chang (gościnnie)
5.8 1992 Julia Chang (gościnnie)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Julia Chang (gościnnie)
7.5 1991 Julia Chang (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Julia Chang (gościnnie)
6.3
Karate Kid 2
Karate Kid II
1986 Julia Chang (gościnnie)
5.6 1984 Julia Chang (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Julia Chang (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tamlyn Tomita filmy Tamlyn Tomita najlepsze filmy Tamlyn Tomita zdjęcia Tamlyn Tomita galeria Tamlyn Tomita biografia Tamlyn Tomita nominacje Tamlyn Tomita nagrody i wyróżnienia Tamlyn Tomita filmografia Tamlyn Tomita aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.