Tamer Hassan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Dean
0.0 2011 Boz
0.0 2011 Harold Hicks
6.3
Starcie tytanów
Clash of the Titans
2010 Ares
0.0 2010 Dell
1.5
K
2009 Albert
3.0 2009 Allen
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Agah Bayar (gościnnie)
7.6 1984 Hasan Ergunsah (gościnnie)
7.2 1982 Lucio (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tamer Hassan filmy Tamer Hassan najlepsze filmy Tamer Hassan zdjęcia Tamer Hassan galeria Tamer Hassan biografia Tamer Hassan nominacje Tamer Hassan nagrody i wyróżnienia Tamer Hassan filmografia Tamer Hassan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.