Tamala Jones
Data urodzenia: 1974-11-12
Miejsce urodzenia: Pasadena, Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.2 2011 Katie Watson (gościnnie)
0.0 2009 Katie Watson (gościnnie)
0.0 2009 Katie Watson (gościnnie)
7.7 2009 Dr Lanie Parish
6.7
Miłość z o.o
Love, Inc.
2005 Katie Watson (gościnnie)
7.6
Mam na imię Earl
My Name Is Earl
2005 Katie Watson (gościnnie)
9.0 2003 Katie Watson (gościnnie)
5.5 2002 Katie Watson (gościnnie)
7.3 2002 Katie Watson (gościnnie)
7.3 2001 Katie Watson (gościnnie)
7.5
Jak zabić psa sąsiada?
How to Kill Your Neighbor's Dog
2000 Katie Watson (gościnnie)
7.0
Następny piątek
Next Friday
2000 Katie Watson (gościnnie)
7.4
Diamentowa afera
Blue Streak
1999 Katie Watson (gościnnie)
7.8 1998 Katie Watson (gościnnie)
6.6
Sekrety Weroniki
Veronica's Closet
1997 Katie Watson (gościnnie)
5.2 1996 Katie Watson (gościnnie)
6.9 1996 Katie Watson (gościnnie)
7.7
Skrawki życia
How to Make an American Quilt
1995 Katie Watson (gościnnie)
8.0 1995 Katie Watson (gościnnie)
7.0 1995 Katie Watson (gościnnie)
10.0 1995 Katie Watson (gościnnie)
8.3 1992 Katie Watson (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Katie Watson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tamala Jones filmy Tamala Jones najlepsze filmy Tamala Jones zdjęcia Tamala Jones galeria Tamala Jones biografia Tamala Jones nominacje Tamala Jones nagrody i wyróżnienia Tamala Jones filmografia Tamala Jones aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.