Takuma Terashima
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Masayoshi Umehara (głos)
7.5 2011 Otoya Ittoki (głos)
7.2 2011 Toshimitsu Kubo (głos)
6.3 2011 Alma Nidōshi (głos)
6.7 2011 Teito (głos) (gościnnie)
7.8 2011 Touma Amagase (głos) (gościnnie)
5.0

2011 Taizō Hakuto (głos)
8.3 2010 Ikuto Sarashina (głos)
8.5 2010 Żółty szalik (głos) (gościnnie)
7.8 2010 Toshimitsu Kubo (głos)
8.2 2010 Sui Orla (głos)
7.5 2010 Masayoshi Umehara (głos)
8.7 2010 Io (głos)
6.1 2010 Kensuke Awata (głos) (gościnnie)
5.7 2010 Albireo Ladnarash (głos)
6.0 2010 Stone Riber (głos)
7.4 2009 Teppei Arima (głos)
7.4 2009 Haraguchi (głos)
8.4 2008 Korczak (głos)
8.2 2008 Kuniya Kino (głos)
7.7 2008 Kaname Nojima (głos)
7.0 2008 Ataro Sakuma (głos)
7.9 2007 Alfred (głos)
8.0 2007 Jin (głos)
8.0 2007 Chizakura / Ein (głos)
8.4 2006 Tsujimura / Makoto Tomaru (głos)
7.0 2006 Kakunoshin / Koutarou (głos) (gościnn

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Takuma Terashima filmy Takuma Terashima najlepsze filmy Takuma Terashima zdjęcia Takuma Terashima galeria Takuma Terashima biografia Takuma Terashima nominacje Takuma Terashima nagrody i wyróżnienia Takuma Terashima filmografia Takuma Terashima aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.