Takuma Takewaka
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.6 2009 Anton Claude (głos)
7.7 2008 Izumi Iga (głos)
8.6 2007 Gyabusal (głos)
8.5 2007 Lina Cromwell (głos)
5.5 2007 Hibiki Saku (głos)
8.5 2006 Kaoru Morita (głos)
8.0 2006 Souji Okita (głos) (gościnnie)
7.7
Krew trójcy
Trinity Blood
2005 Sulayman (głos) (gościnnie)
6.5 2005 Ryouhei Ogawara (głos)
7.6 2004 Gou (głos)
6.5 2004 Masaomi Oogami (głos)
8.2 2002 Amon (głos)
8.3
Get Backers
Gettobakkâzu dakkanya
2002 Kirihito (głos) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Takuma Takewaka filmy Takuma Takewaka najlepsze filmy Takuma Takewaka zdjęcia Takuma Takewaka galeria Takuma Takewaka biografia Takuma Takewaka nominacje Takuma Takewaka nagrody i wyróżnienia Takuma Takewaka filmografia Takuma Takewaka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.