Takeshi Aono
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2009 Kami-sama (głos)
7.0 2009 Menedżer (głos)
8.5 2008 Toshio K?mura (głos)
7.6 2008 Osman (głos)
8.6 2008 Tsuyu-kami (głos)
8.0 2008 Tsuneyoshi Satou (głos)
8.2 2007 Toshio K?mura (głos)
7.8 2007 Osman (głos)
8.0 2007 (głos) (gościnnie)
4.5 2007 Daimaru Nakajima (głos) (gościnnie)
7.6 2006 Osman (głos)
8.0
Melancholia Haruhi Suzumiyi
Suzumiya Haruhi no yûutsu
2006 Menedżer (głos) (gościnnie)
9.1 2006 Gengai Hiraga (głos)
8.3 2006 Kronikarz (głos)
7.9 2005 Starzec z gór (głos) (gościnnie)
8.1 2005 Azuki Rousai (głos)
8.4
Eureka Seven
Kôkyô shihen Eureka Sebun
2005 Axel Thurston (głos)
8.5 2004 Norihei Miki (głos) (gościnnie)
6.8 2004 Daniel Clancy (głos) (gościnnie)
7.0 2004 Togakushi-sensei / Ushigoro (głos)
5.5 2003 Hoitman (głos) (gościnnie)
8.0 2003 Yoshiharu Oonuki / Zenji Oonuki (głos)
7.7 2003 Niwa Daiki (głos)
7.8 2003 Katsuhito Masaki (głos)
7.7 2002 Mesa (głos)
7.9 2002 Katsuhito Masaki (głos)
7.7 2002 Santa (głos)
7.8 2002 Tazuna (głos)
8.5 2002 Asaga (głos) (gościnnie)
8.1
Metropolis
Metoroporisu
2001 Ponkotz (głos)
7.0 2000 (głos) (narrator)
7.9 2000 Polk (głos)
8.0 1999 Pan Wise (głos)
8.3 1999 Mihawk Juraquille / Lassou / Woop Slap (głos)
8.2
Trigun
Toraigan
1998 Stan (głos)
6.9
Yu-Gi-Oh!
Yu-Gi-Oh! Yami no Games
1998 Sugoroku Mutou (głos)
8.4
El Hazard - Alternatywny Świat
El Hazard: Alternative World
1998 Arjah (głos)
7.6 1997 Fake Nobuyuki / Katsuhito Masaki / Nobuyuki Masaki (głos)
8.0 1997 Arjah (głos)
9.0 1997 Prezes (głos)
8.0 1997 Attalos (jap.) (głos)
7.5 1996 Diol (głos)
0.0 1996 Oliems (głos)
8.0 1995 Katsuhito, Nobuyuki Masaki (głos)
8.5 1995 Dziadek Shinnosuke / Król hazardu (głos)
7.3 1995 Noriji Sunami (głos)
7.8
Yaiba - Legendarny samuraj
Kenyuu Densetsu Yaiba
1993 Matsuo Bash? (głos)
8.0 1993 Vanilla Ice
5.0 1993 Andre (głos)
7.9
Ninja Scroll
Jûbei ninpûchô
1993 Dakuan (głos)
7.8
Tenchi Muyô!
Tenchi Muyô! Ryôôki
1992 Katsuhito/Nobuyuki Masaki (głos)
6.5 1992 Issei (głos)
8.5
Ushio i Tora
Ushio and Tora
1992 Shigure Aotsuki (głos)
10.0 1992 Kumosuke (głos)
0.0 1991 Ojciec (głos)
7.9
3 x 3 Oczy
Sazan aizu
1991 Chou (głos)
8.0
Zorro
Kaiketsu Zorro
1990 Dr Timoteo (głos) (gościnnie)
8.0
Kroniki Wojny na Lodoss
Lodoss to senki
1990 Wagnard (głos)
1.0 1990 Cesarz Badros (głos)
7.7
Muminki
Moomins
1990 Kapitan Bad (głos)
10.0 1989 Murai
8.0 1989 Bakuchi Oh King (głos)
7.8 1987 Rihaku
9.3 1986 Sniper (głos)
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 Murasaki / Piccolo / Daimaô / Kami-sama (głos)
8.6 1983 Shigemaru 'Shige-san' Mitamura (głos)
7.0 1982 Vega (głos)
10.0 1981 (głos)
0.0 1978 Shirô Sanada
9.0
Przygody Charlotte Holmes
Joô Heika no Petit Ange
1977 Roger (głos)
7.6
Przygody Sindbada żeglarza
Arabian Nights: Adventures of Sindbad, The
1975 Olbrzymi Niebieski Diabeł
8.0 1974 Shirô Sanada / Talan (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Takeshi Aono filmy Takeshi Aono najlepsze filmy Takeshi Aono zdjęcia Takeshi Aono galeria Takeshi Aono biografia Takeshi Aono nominacje Takeshi Aono nagrody i wyróżnienia Takeshi Aono filmografia Takeshi Aono aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.