Takehito Koyasu
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Date Masamune (głos)
7.9 2011 Craft (głos)
9.1 2011 Takasugi Shinsuke (głos)
7.5 2011 Loran Martinozzi (głos)
6.1 2011 Kapaeru (głos)
8.0 2010 Takashiro Gi? (głos)
8.3 2010 Yoshida Kouji (głos)
7.4 2010 Siostra (głos)
8.1 2010 Kyuuso (głos) (gościnnie)
7.3 2010 JK (głos)
8.8 2010 Hanamori-san (głos)
8.2 2010 Ojciec Feris (głos) (gościnnie)
8.3 2010 Sarutobi Sasuke (głos)
7.4 2010 Siostra (głos)
8.0 2010 Zastin (głos)
5.7 2010 Młodszy brat (głos)
7.0 2010 Serious (głos)
7.7 2009 Sarutobi Sasuke (głos)
8.0 2009 Quinza (głos)
7.4 2009 Vincent (głos)
7.5 2009 Akutsu (głos)
8.4 2009 Karian Loss (głos)
7.0 2009 Adam Blade (głos)
6.0 2009 Daidouji (głos) (gościnnie)
8.3 2008 Excalibur (głos)
7.6 2008 Nazo Koumori (głos)
7.6 2008 Nazo Koumori (głos)
8.0 2008 Kelpie (głos)
7.7 2008 Rezo (głos)
8.2 2008 Kei Itoshiki (głos)
7.8 2008 Jade Curtis (głos)
7.7 2008 Zastin (głos)
7.7 2008 Ry? Kanzato (głos)
7.9 2008 Itoshiki Kei (głos)
7.1 2008 Serious (głos)
8.0 2008 Jean (głos)
7.9 2007 Sy?suke Wakatsuki (głos)
8.6 2007 Luck Gandor (głos)
8.5 2007 Sakujun Sa (głos)
8.3 2007 Shark Fujishiro (głos)
7.9 2007 Keith Anyan (głos)
6.8 2007 Koumei Shoukatsuryou (głos)
7.2 2007 Neuro N?gami (głos)
6.9 2007 Gyuuma (głos)
5.5 2007 Ash (głos)
8.1 2006 Luke Valentine (głos)
8.1 2006 Ry?ji "Ranka" Fujioka
7.7 2006 Sa Sakujun (Lin Senya) (głos)
7.2 2006 Wynnfield (głos)
8.5 2006 Kazuhiko Nitta (głos)
7.8
Czerwony Ogród
Red Garden
2006 Hervé Girardot (głos)
6.6 2006 Jyouganki (głos)
5.9 2006 Subaru Date (głos)
7.3 2006 Sir Isaac (głos)
4.0 2006 Johan Dieter Rudiger (głos)
8.0 2006 Neo Lorrnoke / Mu La Flaga (głos)
9.1 2006 Shinsuke Takasugi (głos)
7.3 2005 Ritsu-sensei (głos)
8.0
Rycerze Zodiaku: Piekło
Saint Seiya: The Hades Chapter - Inferno
2005 Radamantys (głos)
6.4 2005 Takayuki Utsunomiya (głos)
7.3 2005 Katsuya Shirogane (głos)
7.7 2005 Yoru (głos)
7.9 2005 Riho (głos)
6.3 2005 Gyuuma
7.8 2005 Bankorakan / Bancoran (głos)
8.1
Siedmiu samurajów
Samurai 7
2004 Ukyo (głos)
8.4 2004 Mwu La Fllaga (głos)
7.5 2004 Keough (głos)
6.8 2004 Sir Isaac (głos)
8.5 2004 Shiroyanagi (głos) (gościnnie)
8.4 2004 Shin Kazama (głos)
8.5 2004 Amanushi (głos)
8.0 2004 Gouta (głos)
10.0 2004 Takashi Misumi (głos)
7.0 2004 Black Shaf (głos)
7.0 2004 Jean Luc Leblanc (głos)
6.7 2004 Kururu (głos)
9.1 2004 Shigeharu Honda (głos)
8.0 2004 Pesshe (głos)
7.2
Appleseed
Appurushîdo
2004 Hades (głos)
7.8
Król szamanów
Shaman King
2003 Faust VIII (głos)
7.7 2003 Zaidou (głos)
5.5 2003 Bruce J. Speed (głos)
8.1 2003 Ballabird Lee (głos)
6.5 2003 Bobobo-bo Bo-bobo (głos)
8.4 2003 Yuri Mihairokoh (głos)
7.9 2003 Fool (głos)
7.1 2003 Fukamichi (głos)
6.8 2003 Frey (głos)
7.6 2003 Kenshirô (głos)
7.0 2003 Jean Luc Leblanc (głos)
7.0 2003 Takenaka (głos)
3.0 2003 Harris (głos)
8.0 2003 Lion-san (głos)
8.8 2002 Keiki (głos)
8.7 2002 Mwu La Fllaga (głos)
0.0 2002 Hanzou Hattori (głos)
8.6 2002 Seisuke Kanou (głos)
8.3
Get Backers
Gettobakkâzu dakkanya
2002 Jubei Kakei (głos)
7.1 2002 Kosaburo (głos)
8.2 2002 Toh Ryuga (głos)
7.3 2002 Aya Fujimiya (głos)
7.9 2002 Yosho Masaki Jurai (głos)
6.6 2002 Rokkaku (głos)
7.0 2002 Daichi Hashimoto (głos)
7.5 2002 Iwakura (głos)
10.0 2002 Asuham Boone (głos)
8.0
Hellsing
Herushingu
2001 Luke Valentine (głos)
7.5 2001 Pisto Shaz XI Sei (głos)
7.9 2001 Tanaka (głos)
8.3 2001 To Ryuga (głos)
8.1 2001 Hotohori (głos)
6.5 2001 Dias Flac (głos)
6.7 2001 Nathph Pleminger (głos)
8.0 2001 Olivie (głos)
7.3 2000 Sakano (głos)
7.5
Sanktuarium Aniołów
Tenshi Kinryoku
2000 Kira (głos)
8.2 2000 Klowal Febdash (głos)
8.6 2000 Dan Simmons (głos)
7.8 2000 Takuya Yokota (głos) (gościnnie)
10.0 2000 Banba Choutarou (głos)
9.0 2000 Olivie (głos)
8.0
Łowca dusz
Senkaiden Hôshin engi
1999 Cesarz Chou (głos)
8.0 1999 Ilpalazzo (głos)
8.8 1999 Baron Febdash (głos)
8.2 1999 Ryosuke Takahashi (głos)
8.2 1999 Aya Fujimiya (głos)
8.0 1999 Shinozaki Takumi (głos)
3.0 1999 Betterman Lamia (głos)
10.0 1999 Yuuichi Kayama (głos)
6.0 1999 Docdandy (głos)
6.0 1999 Warren (głos)
8.3 1999 Aokiji (głos)
7.6 1998 Aya Fujimaya (głos)
8.4
El Hazard - Alternatywny Świat
El Hazard: Alternative World
1998 Dall Narciss (głos)
5.0 1998 Arimasa (głos)
8.7 1998 Hanagata (głos)
2.5 1998 Marco (głos)
9.0 1998 Aya Fujimiya (głos)
3.0 1998 Momitebon (głos)
8.3 1997 Touga Kiryuu (głos)
7.8 1997 Gamlin Kisaki
9.0 1997 Mitsurugi Hanagata (głos)
8.0 1997 Dall Narcis (głos)
7.7 1997 Olivier (głos)
8.0 1997 Mosquiton (głos)
8.0
Magiczni Wojownicy
Slayers Next, The
1996 Rezo (głos)
8.3
Tajemnica przeszłości
Fushigi Yuugi
1996 Hotohori (głos)
6.9 1996 Andy (głos)
8.0 1996 Mitsurugi Hanagata (głos)
8.0
Magiczni Wojownicy
Slayers, The
1995 Lezo (głos)
8.1
Neon Genesis Evangelion
Shin seiki evangelion
1995 Shigeru Aoba (głos)
7.9
Gundam Wing
Shin kidô senki Gundam W
1995 Zechs Merquise (głos)
7.2 1995 Sandra (głos)
8.5 1995 Daisuke (głos)
7.5 1995 Ryuji Sugashita (głos)
7.0
H2
1995 Hirota Katsutoshi (głos)
5.0 1995 Gamlin Kizaki (głos)
8.0
Królewna Śnieżka
Shirayuki Hime no Densetsu
1994 Ryszard (głos)
7.3 1994 Sugashita Ryuji (głos)
7.5 1994 Junya Akutsu (głos)
8.2 1994 Gamlin Kizaki (głos)
0.0 1992 Randou Shun (głos)
8.3
Teknoman
Space Knight Tekkaman Blade
1992 Aiba Shinya (głos)
7.8
Kot w butach
Nagagutsu o haita neko no bôken
1992 Jeni (głos)
7.8
Tenchi Muyô!
Tenchi Muyô! Ryôôki
1992 Yosho (głos)
10.0 1992 Sei Arisaka (głos)
0.0 1991 Gou (głos)
7.0 1991 Melrain (głos)
8.0
Zorro
Kaiketsu Zorro
1990 Fernanado (głos)
7.2
Samuraje z Pizza Kot
Samurai Pizza Cats
1990 Nekki
7.7
Muminki
Moomins
1990 Snufkin (głos)
8.0 1989 Daisuke (głos)
10.0 1988 (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Takehito Koyasu filmy Takehito Koyasu najlepsze filmy Takehito Koyasu zdjęcia Takehito Koyasu galeria Takehito Koyasu biografia Takehito Koyasu nominacje Takehito Koyasu nagrody i wyróżnienia Takehito Koyasu filmografia Takehito Koyasu aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.