Takehiro Koyama
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.4 2011 Adachi-sensei / Mężczyzna (głos) (goś
8.3 2006 Generał Major Takase (głos)
6.8
Project Blue: SOS dla Ziemi!
Project Blue Earth SOS
2006 Komandor Armii U.N. (głos)
7.3 2005 Premier Kamiya (głos)
7.5 2004 Rzeźbiarz w złocie (głos) (gościnnie)
7.2
Appleseed
Appurushîdo
2004 Starszy Laios (głos)
8.5 2003 Gabe's Senior (głos) (niewymieniony
7.8 2002 Nauczyciel języka (głos) (gościnnie)
1.5 2002 Kosuke Utsugi (głos)
8.1
Kowboj Bebop
Cowboy Bebop: Tengoku no tobira
2001 Laughing Bull (głos)
8.0 1999 Niemon Tachibana (głos)
7.6 1992 Midorenja (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Takehiro Koyama filmy Takehiro Koyama najlepsze filmy Takehiro Koyama zdjęcia Takehiro Koyama galeria Takehiro Koyama biografia Takehiro Koyama nominacje Takehiro Koyama nagrody i wyróżnienia Takehiro Koyama filmografia Takehiro Koyama aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.