Takashi Taguchi
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.3 2006 Generał / Wasal wasala (głos) (gościn
8.1 2005 Carlos (głos)
7.9
Gundam Wing
Shin kidô senki Gundam W
1995 Profesor H (głos)
7.6 1992 Onjii (głos)
7.0 1982 Ron Clark (głos)
5.5 1975 Przewodniczący ławy przysięgłych (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Takashi Taguchi filmy Takashi Taguchi najlepsze filmy Takashi Taguchi zdjęcia Takashi Taguchi galeria Takashi Taguchi biografia Takashi Taguchi nominacje Takashi Taguchi nagrody i wyróżnienia Takashi Taguchi filmografia Takashi Taguchi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.