Takashi Naitô
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2008 Yoshimichi
6.6 2006
7.4 2006 Handlarz Hazii (głos)
8.5 2005 Namiki
10.0 2004 Takahara Koichi
8.2
Spirited Away: W Krainie Bogów
Sen to Chihiro no kamikakushi
2001 Akio Ogino, tata Chihiro (głos)
7.1 1999 Hiroshi Rikuta
9.7 1999 Tetsuya Akabane
6.9 1996 Aihara Shigeo
7.0 1995 Kenmochi Tsuyoshi

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Takashi Naitô filmy Takashi Naitô najlepsze filmy Takashi Naitô zdjęcia Takashi Naitô galeria Takashi Naitô biografia Takashi Naitô nominacje Takashi Naitô nagrody i wyróżnienia Takashi Naitô filmografia Takashi Naitô aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.