Takahiro Sakurai
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Guiche (głos)
0.0 2012 Hanzō Hattori (głos)
8.5 2011 Atsumu "Yukiatsu" Matsuyuki (głos)
7.4
C
2011 Masakaki (głos)
7.5 2011 Framboise Charley (głos)
7.1 2011 Coco (głos)
6.9 2011 Hiro (głos)
8.3 2011 Kubinashi (głos)
7.0 2011 Beswood Gar Gassilman (głos)
7.0 2011 Kaizō Katsu (głos)
4.0 2011 Haruhiko Tsugayama (głos)
7.8 2010 Claude Faustas (głos)
8.0 2010 Luka Crosszeria (głos)
8.1 2010 Kubinashi (głos)
8.2 2010 Tiia Rumiblue (głos)
8.8 2010 Yaichi (głos)
7.6 2010 Kei Agemaki (głos)
6.6 2010 Keigo Hayama (głos)
8.5 2010 Jeel (głos)
6.7 2010 Hanz? Hattori (głos)
7.4 2010 Uki Isohata (głos)
8.5 2010 Dorurumon (głos)
8.2 2009 Meme Oshino (głos)
7.9 2009 Haine Rammsteiner (głos)
7.8 2009 Hiroyuki Sogabe (głos)
8.1 2009 Faldio Landzaat (głos)
7.1 2009 Echo Śmierci (głos)
8.8 2009 Tetsuya Taguchi (głos) (gościnnie)
7.8 2009 Ruruta (głos)
6.2 2009 Shougo Kudo (głos)
9.4 2009 Y?hei Azuma (głos)
7.3 2009 Ran (głos)
7.1
Opowieść o księciu Genjim: Tysiąclecie
Genji Monogatari Sennenki
2009 Hikaru Genji (głos)
8.4 2008 Suzaku Kururugi (głos)
7.8 2008 Misaki Takahashi (głos)
7.8 2008 Takahashi Misaki (głos)
7.6 2008 Guiche (głos)
7.0 2008 Sakaki Shunsuke (głos)
8.1
Bezsensowna gra
Hatenkō Yugi
2008 Alzeido (głos)
8.6 2008 Yuri Shibuya (głos)
6.9 2008 Kurabayashi Hal (głos)
7.8 2007 Guiche (głos)
7.3 2007 Shito Tachibana (głos)
7.6 2007 Eiji Kai (głos)
7.1 2007 Y?dai (głos)
7.3 2007 Kei Isurugi (głos) (gościnnie)
8.4 2007 Yuri Shibuya (głos)
7.5 2007 Ryūkō (głos)
7.9 2007 Sasori (głos)
7.1
Vexille
Bekushiru: 2077 Nihon sakoku
2007 Ryo (głos)
8.3 2006 Suzaku Kururugi (głos)
7.6 2006 Guiche (głos)
7.5
Bracia czarnej krwi
Black Blood Brothers
2006 Jirou Mochizuki (głos)
8.8 2006 Kusuriuri (głos)
6.5 2006 Kazuki Endo (głos)
7.7
Kawaler miecza
Chevalier D'Eon, Le
2006 Maximilien Robespierre (głos)
7.5 2006 Haseo (głos)
7.5 2006 Jin Tsurasawa (głos)
8.6 2006 Toga Dupe (głos)
7.3 2006 Orpherus (głos)
10.0 2006 Kojiro Sasaki (głos)
8.0 2006 Michel / Gilles (głos)
8.3 2006 Yu Kanda (głos)
7.7 2006 Izuru Kira (głos)
7.8 2005 Kurobara no Ouji (głos) (niewymienion
8.0
Rycerze Zodiaku: Piekło
Saint Seiya: The Hades Chapter - Inferno
2005 Siryu Rycerz Smoka (głos)
8.4 2005 Shirosaki (głos)
8.0 2005 Jenos Hazard (głos)
8.1 2005 Ray Rundgren (głos)
8.1 2005 Hiroki Kamikura
5.0 2005 Macchiatto (głos)
8.1 2004 Yuri Shibuya (głos)
8.1 2004 Misaki-sensei (głos)
7.4 2004 Haruka (głos)
6.8 2004 Orpherus (głos)
8.1 2004 Zwei(Agatsuma Reiji) (głos)
7.5 2004 Kurokawa (głos) (gościnnie)
8.0 2004 Kira Izuru / Wabisuke (głos)
7.9 2003 Arihiko (głos)
7.7 2003 Suzumu Yamazaki (głos)
7.9 2003 Leon Oswald (głos)
6.4 2003 Genbu no Shin (głos)
8.1 2003 Takashi Kamiyama (głos)
6.8 2003 Stary Loki (głos)
7.0 2003 Takamine Kiyomaro (głos)
3.0 2003 Di (głos)
1.0 2003 Kazuya Watari (głos)
8.7
Księżniczka Tutu
Princess Tutu
2002 Fakia (głos)
8.3
Get Backers
Gettobakkâzu dakkanya
2002 Kyouji Kagami (głos)
6.2 2002 Tomonari Kasumi (głos)
6.6
I''s: Kolejna wakacyjna opowieść
Furomu aizu: Mō hitotsu no natsumi no monogatari
2002 Ichitaka Seto (głos)
7.0 2002 Boma (głos)
7.0 2002 Shun Ukiya (głos)
8.4 2002 Hiroaki Shibata (głos)
1.5 2002 Sosuke Oshiba (głos)
7.5 2002 Takayanagi Gaku (głos)
7.0 2002 Kousuke Tamiya (głos)
8.5 2002 Chikku (głos)
7.9 2001 Sasame (głos)
8.6 2001 Honda Toshinori (głos)
7.7 2001 Hiroto Amagiwa (głos)
7.5 2001 Shin (głos)
7.3 2000 Gospodarz (głos)
7.2 2000 Tentomon (głos)
8.2 2000 Tentomon / Kabuterimon / Altur Kabuterimon (głos)
10.0 2000 Shun Ukiya (głos)
9.0 1999 Santa (głos)
4.0 1999 Bit Cloud (głos)
8.1 1998 Kouichi Kouno (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Takahiro Sakurai filmy Takahiro Sakurai najlepsze filmy Takahiro Sakurai zdjęcia Takahiro Sakurai galeria Takahiro Sakurai biografia Takahiro Sakurai nominacje Takahiro Sakurai nagrody i wyróżnienia Takahiro Sakurai filmografia Takahiro Sakurai aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.