Takahiro Mizushima
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.3 2011 Takayuki Furuichi (głos)
8.1 2011 "Drwal" / Gideon Lesglant (głos) (goś
8.6 2011 Chłopak (głos)
7.3 2011 Nakajima (głos)
8.6 2010 Takamatsu (głos)
7.3 2010 Fumiaki Uchida (głos)
7.9 2010 Daisuke Tsubaki (głos)
6.2 2010 Yukihira Yokoyama (głos)
8.5 2009 Jun Kud? (głos)
8.4 2008 Rollo Lamperouge (głos)
8.2 2008 Jun Kud? (głos)
8.2 2008 Noboru Takagami (głos)
8.1 2008 Anri (głos)
8.5 2007 Guinble / Tetsukan (głos)
7.6
Romeo i Julia
Romio × Jurietto
2007 Romeo (głos)
8.3 2007 Nagasumi Michishio (głos)
7.4
Ikki Tousen Dragon Destiny
Ikki tôsen: Dragon destiny
2007 Bun'en Chouryou (głos)
7.6 2007 Kazuki Aihara (głos)
6.5 2006 Wataru Ozawa (głos)
7.8
Barman
Bartender
2006 Ryuu Sasakura (głos)
7.0 2006 Takanori Shimotakatani (głos)
7.5 2006 Redaktor naczelny B (głos)
8.3 2006 Bob (głos)
7.9 2004 Takeru Takemoto (głos)
6.5 2004 Ryuuji Kamiya (głos)
8.0 2003 Kojima (głos)
7.7 2003 Eliot (głos) (gościnnie)
7.3 2003 Uczeń (głos)
8.5 2003 Christopher Armalite (głos)
9.0 2003 Kouta Otoyama (głos)
8.7
Księżniczka Tutu
Princess Tutu
2002 Brat Meerkat (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Takahiro Mizushima filmy Takahiro Mizushima najlepsze filmy Takahiro Mizushima zdjęcia Takahiro Mizushima galeria Takahiro Mizushima biografia Takahiro Mizushima nominacje Takahiro Mizushima nagrody i wyróżnienia Takahiro Mizushima filmografia Takahiro Mizushima aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.