Tadeusz Wojtych
Data urodzenia: 1931-08-10
Miejsce urodzenia: Lille, Francja

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Profesor Raczyński (gościnnie)
3.2 2009 Emeryt (gościnnie)
5.1 2008 Emeryt (gościnnie)
6.5 2007 Emeryt (gościnnie)
6.0 2004 Emeryt (gościnnie)
5.3 2002 Emeryt (gościnnie)
5.5 2002 Emeryt (gościnnie)
5.3 2001 Emeryt (gościnnie)
6.8 1999 Emeryt (gościnnie)
2.7 1999 Emeryt (gościnnie)
7.6 1999 Emeryt (gościnnie)
6.7 1999 Emeryt (gościnnie)
4.8 1999 Emeryt (gościnnie)
5.4 1998 Emeryt (gościnnie)
7.0 1998 Emeryt (gościnnie)
6.7 1997 Emeryt (gościnnie)
3.0 1997 Emeryt (gościnnie)
6.5 1997 Emeryt (gościnnie)
6.2 1996 Emeryt (gościnnie)
4.3 1996 Emeryt (gościnnie)
6.7 1995 Emeryt (gościnnie)
7.6 1995 Emeryt (gościnnie)
6.7 1994 Emeryt (gościnnie)
3.8 1994 Emeryt (gościnnie)
6.6 1992 Emeryt (gościnnie)
6.8 1991 Emeryt (gościnnie)
7.8 1989 Emeryt (gościnnie)
7.1 1987 Emeryt (gościnnie)
6.0 1987 Emeryt (gościnnie)
6.3 1987 Emeryt (gościnnie)
6.9 1987 Emeryt (gościnnie)
8.2 1987 Emeryt (gościnnie)
4.7 1984 Emeryt (gościnnie)
7.9 1981 Emeryt (gościnnie)
6.1 1981 Emeryt (gościnnie)
7.3 1979 Emeryt (gościnnie)
6.2 1974 Emeryt (gościnnie)
5.9 1962 Emeryt (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tadeusz Wojtych filmy Tadeusz Wojtych najlepsze filmy Tadeusz Wojtych zdjęcia Tadeusz Wojtych galeria Tadeusz Wojtych biografia Tadeusz Wojtych nominacje Tadeusz Wojtych nagrody i wyróżnienia Tadeusz Wojtych filmografia Tadeusz Wojtych aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.