Tadeusz Szymków
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 2009 Zdun / Porucznik Szydło / Tomek (gościnnie)
3.8 2007 Zdun / Porucznik Szydło / Tomek (gościnnie)
4.8 2006 Zdun / Porucznik Szydło / Tomek (gościnnie)
5.6 2005 Zdun / Porucznik Szydło / Tomek (gościnnie)
5.6 2004 Zdun / Porucznik Szydło / Tomek (gościnnie)
5.9 2004 Zdun / Porucznik Szydło / Tomek (gościnnie)
8.1 2003 Zdun / Porucznik Szydło / Tomek (gościnnie)
7.2 2003 Zdun / Porucznik Szydło / Tomek (gościnnie)
5.8 2002 Zdun / Porucznik Szydło / Tomek (gościnnie)
3.1 2002 Zdun / Porucznik Szydło / Tomek (gościnnie)
6.7 1999 Zdun / Porucznik Szydło / Tomek (gościnnie)
6.9 1998 Zdun / Porucznik Szydło / Tomek (gościnnie)
6.7 1995 Zdun / Porucznik Szydło / Tomek (gościnnie)
7.8 1988 Zdun / Porucznik Szydło / Tomek (gościnnie)
7.0 1986 Zdun / Porucznik Szydło / Tomek (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tadeusz Szymków filmy Tadeusz Szymków najlepsze filmy Tadeusz Szymków zdjęcia Tadeusz Szymków galeria Tadeusz Szymków biografia Tadeusz Szymków nominacje Tadeusz Szymków nagrody i wyróżnienia Tadeusz Szymków filmografia Tadeusz Szymków aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.