Tadeusz Lempkowski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2010 Pracownik banku (gościnnie)
6.3 2008 Dyrektor hotelu (gościnnie)
4.7 2002 Marcin Kaniewski (gościnnie)
6.7 1993 Pielęgniarz w "zamkniętym" szpitalu
6.2 1990 Agent "SuperWizji"
7.3 1989 Żołnierz w scenie "Balu u Senatora"
6.5 1988 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tadeusz Lempkowski filmy Tadeusz Lempkowski najlepsze filmy Tadeusz Lempkowski zdjęcia Tadeusz Lempkowski galeria Tadeusz Lempkowski biografia Tadeusz Lempkowski nominacje Tadeusz Lempkowski nagrody i wyróżnienia Tadeusz Lempkowski filmografia Tadeusz Lempkowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.