Tadeusz Kondrat
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 1982 Doktor, rozmówca porucznika Kasprzyckiego
6.0 1976 Tomasz Wereszczyński
6.3 1975 Świadek Jehowy
8.2 1973 Jakub, ojciec Józefa
7.4 1966 Władysław Janas, kustosz muzeum
7.1 1961 Klukwa
6.6 1956 Papkin Józef
6.6 1955 Nauczyciel łaciny
5.8 1954 Natan Lubart, krawiec
6.6 1953 Hydraulik Władysław Dobrzyniec

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tadeusz Kondrat filmy Tadeusz Kondrat najlepsze filmy Tadeusz Kondrat zdjęcia Tadeusz Kondrat galeria Tadeusz Kondrat biografia Tadeusz Kondrat nominacje Tadeusz Kondrat nagrody i wyróżnienia Tadeusz Kondrat filmografia Tadeusz Kondrat aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.