Tadeusz Kalinowski
Data urodzenia: 1915-06-01
Miejsce urodzenia: 1969-08-22
Stan cywilny: Leibnitz, Austro-Węgry (obecnie Austria)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 1969 Leśniczy
7.5 1969 Generał
7.4 1968 Paweł
6.7 1966 Jan Zgoda, trener polskiej drużyny
4.6 1965 Andrzej Zyms, sekretarz komitetu powiatowego PZPR
7.1 1964 Wala
7.2 1964 Pułkownik
6.2 1963 Sierżant Zubik
7.3 1962 Sierżant Feliks Kudaśko
7.8 1962 Aktor Peters
6.9 1956 Sanitariusz w szpitalu w Jaworowie
6.4 1955 (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tadeusz Kalinowski filmy Tadeusz Kalinowski najlepsze filmy Tadeusz Kalinowski zdjęcia Tadeusz Kalinowski galeria Tadeusz Kalinowski biografia Tadeusz Kalinowski nominacje Tadeusz Kalinowski nagrody i wyróżnienia Tadeusz Kalinowski filmografia Tadeusz Kalinowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.