Tadeusz Hanusek
Data urodzenia: 1932-04-01
Miejsce urodzenia: Radlin, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2005 Lekarz (niewymieniony w czołówce) (gościnnie)
4.8 2003 Lekarz (niewymieniony w czołówce) (go
6.4 2000 Lekarz (niewymieniony w czołówce) (go
6.9 1997 Lekarz (niewymieniony w czołówce) (go
7.4 1995 Lekarz (niewymieniony w czołówce) (go
7.5 1995 Lekarz (niewymieniony w czołówce) (go
5.2 1995 Lekarz (niewymieniony w czołówce) (go
6.6 1991 Lekarz (niewymieniony w czołówce) (go
6.8 1991 Lekarz (niewymieniony w czołówce) (go
6.4 1991 Lekarz (niewymieniony w czołówce) (go
6.2 1990 Lekarz (niewymieniony w czołówce) (go
7.5 1988 Lekarz (niewymieniony w czołówce) (go
4.3 1988 Lekarz (niewymieniony w czołówce) (go
6.5 1988 Lekarz (niewymieniony w czołówce) (go
7.6 1988 Lekarz (niewymieniony w czołówce) (go
5.4 1986 Lekarz (niewymieniony w czołówce) (go
7.1 1986 Lekarz (niewymieniony w czołówce) (go
6.9 1983 Lekarz (niewymieniony w czołówce) (go
6.9 1983 Lekarz (niewymieniony w czołówce) (go
8.3 1983 Lekarz (niewymieniony w czołówce) (go
6.9 1983 Lekarz (niewymieniony w czołówce) (go
7.6 1982 Lekarz (niewymieniony w czołówce) (go
7.1 1982 Lekarz (niewymieniony w czołówce) (go
7.3 1979 Lekarz (niewymieniony w czołówce) (go

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tadeusz Hanusek filmy Tadeusz Hanusek najlepsze filmy Tadeusz Hanusek zdjęcia Tadeusz Hanusek galeria Tadeusz Hanusek biografia Tadeusz Hanusek nominacje Tadeusz Hanusek nagrody i wyróżnienia Tadeusz Hanusek filmografia Tadeusz Hanusek aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.