Tacy Kneale
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1991 Sarah
5.0 1990 Jill (gościnnie)
6.4
Skandal
Scandal
1989 Jennifer
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Jenny Fairfax (gościnnie)
7.5 1981 Lyn Peel (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tacy Kneale filmy Tacy Kneale najlepsze filmy Tacy Kneale zdjęcia Tacy Kneale galeria Tacy Kneale biografia Tacy Kneale nominacje Tacy Kneale nagrody i wyróżnienia Tacy Kneale filmografia Tacy Kneale aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.