Szymon Szurmiej
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 1984 Właściciel lombardu
7.5 1984
7.6 1983 Wilf
6.5 1983 Właściciel lombardu
7.6 1982 Karczmarz Kleinpeter(gościnnie)
6.5 1982 Lichwiarz Fischman, wierzyciel pani Latter
6.3 1982 Egzekutor
7.9
Hotel Polanów i jego goście
Hotel Polan und seine Gäste
1982
5.7
Mur
Wall, the
1982 (gościnnie)
6.4 1979 Bezdomny w noclegowni
5.5 1975 Doktor Chmielnicki, znajomy Węglichowskiego na spotkaniu u Czerniszów
6.7 1975 Szef BHP w "Fabelu"
7.5 1974 Żyd karczmarz
8.2 1973 Żyd recytujący fałszywe wersy Koheleta
7.5 1973 Karczmarz Jankiel (gościnnie)
7.8 1971 Uczestnik pogrzebu na cmentarzu żydowskim

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Szymon Szurmiej filmy Szymon Szurmiej najlepsze filmy Szymon Szurmiej zdjęcia Szymon Szurmiej galeria Szymon Szurmiej biografia Szymon Szurmiej nominacje Szymon Szurmiej nagrody i wyróżnienia Szymon Szurmiej filmografia Szymon Szurmiej aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.