Sylwia Nowiczewska
Data urodzenia: 1974
Miejsce urodzenia: Radom, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2008 Dziennikarka (gościnnie)
6.3 2008 Doktor Alicja Rylska (gościnnie)
7.7 2007 Maria Stańczyk, żona zaginionego (gościnnie)
6.9 2004 Marta Zimak, żona Artura (gościnnie)
4.7 2003 Lena, sprzątaczka Andrzeja
7.2 2002 Żaneta, koleżanka Tomka (gościnnie)
4.8 2001 Danka (odc.15)
6.4 2000
6.5 2000 Chłopka w majątku Lewina
6.9 1997 Bożena
7.4 1997 (gościnnie)
6.5 1997 Żydówka (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Studentka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sylwia Nowiczewska filmy Sylwia Nowiczewska najlepsze filmy Sylwia Nowiczewska zdjęcia Sylwia Nowiczewska galeria Sylwia Nowiczewska biografia Sylwia Nowiczewska nominacje Sylwia Nowiczewska nagrody i wyróżnienia Sylwia Nowiczewska filmografia Sylwia Nowiczewska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.