Sylwester Przedwojewski
Data urodzenia: 1920-01-01
Miejsce urodzenia: Długosiodło, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.3 1989 Niemiec zabierający Hermanowicza z młyna
7.3 1989 Pracownik hotelu "Moldavie" (gościnnie)
7.8 1989 Niemiec zabierający Hermanowicza z młyna (gościnnie)
7.5 1988 Recepcjonista w hotelu w Tczewie
6.6 1988 Gość na przyjęciu dyplomatycznym(niewymieniony w czołówce)
6.7 1988 Widz w teatrze
6.5 1988 Kubicz, pacjent leżący w szpitalu razem z Franciszkiem Haniszem (gośc
7.6 1988 Ekspert polskiego wywiadu sprawdzający papiery dostarczone przez Renatę
7.6 1988 Henio, kelner w restauracji Dmuchalskiego (niewymieniony w czołówce)
6.0 1987 Oficer niemiecki oglądający występ razem z Mullerem
5.4 1986 Towarzysz z KW prowadzący zebranie Komitetu Zakładowego PZPR
7.7 1986 Kioskarz (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Urzędnik przy rozbiórce domów na Złotej (gościnnie)
7.7 1978 Konduktor w pociągu podmiejskim
5.5 1975 Lekarz, gość spotkania u Czerniszów(niewymieniony w czołówce)
6.7 1975 Zwolniony robotnik
7.8 1974 Urzędnik w willi(niewymieniony w czołówce)
6.2 1974 Sekretarz wojewody Jakuszyna(gościnnie)
7.5 1974 Góral(niewymieniony w czołówce)
7.5 1973 Góral (gościnnie)
5.9 1972 (gościnnie)
6.4 1970 Dowódca oddziału saperów
7.5 1969 Komentator meczu Syrenki z Polonią(niewymieniony w czołówce)
7.5 1969 Komentator meczu Syrenki z Polonią (niewymieniony w czołówce)
7.8 1967 Żołnierz grający w warcaby(niewymieniony w czołówce)
6.9 1966 Gestapowiec
6.5 1966 Sprzedawca mebli(niewymieniony w czołówce)
7.5 1966 Gość z Zachodu(niewymieniony w czołówce)
7.7 1965 Ojciec na Wywiadówce Zgłaszający Wnioski o Powołanie Komisji Umywalkowej i Papierosowej
6.8 1965
7.0 1961 Sierżant(niewymieniony w czołówce)
7.4 1961 Porucznik Daszewski
7.0 1958 Wczasowicz
7.4 1957 Milicjant zabierający pana młodego(niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sylwester Przedwojewski filmy Sylwester Przedwojewski najlepsze filmy Sylwester Przedwojewski zdjęcia Sylwester Przedwojewski galeria Sylwester Przedwojewski biografia Sylwester Przedwojewski nominacje Sylwester Przedwojewski nagrody i wyróżnienia Sylwester Przedwojewski filmografia Sylwester Przedwojewski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.