Sylvia Field
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1963 Laura Bentley (gościnnie)
8.0 1959 Martha Wilson (1959-1962)
8.1 1957 Belle Adrian (gościnnie)
10.0 1955 Fanny Cotton (gościnnie)
0.0 1954 Pani Stanley (gościnnie)
7.5 1954 (gościnnie)
8.7 1954 Pani McManus (gościnnie)
7.0 1953 Hannah (gościnnie)
10.0 1952 (gościnnie)
0.0 1952 Pani Remington
9.0 1951 (gościnnie)
8.0 1950 (gościnnie)
6.0 1949 (gościnnie)
10.0 1948 Mollie (gościnnie)
8.0 1948 (gościnnie)
6.6 1947 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sylvia Field filmy Sylvia Field najlepsze filmy Sylvia Field zdjęcia Sylvia Field galeria Sylvia Field biografia Sylvia Field nominacje Sylvia Field nagrody i wyróżnienia Sylvia Field filmografia Sylvia Field aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.