Sylvestra Le Touzel
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Det. Hazel Savage
5.2 2007 Harriet Waterhouse
0.0 2006 Nina Morgan
9.0
Sędzia John Deed
Judge John Deed
2001 Amanda Birley (gościnnie)
7.5 2000 Rachel Heath
7.9
Moja rodzinka
My Family
2000 Joanna (gościnnie)
8.3 1998 Lady Jane Crawley
8.5
Całuj mnie Kate
Kiss Me Kate
1998 Hillary (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Linda Marquis / Miriam Fielding (gościnnie)
9.0 1995 Charlotte Kean
8.3 1992 Rozalinda (głos) (gościnnie)
7.9 1986 Amanda Peagram (gościnnie)
6.2 1983 Fanny Price
0.0 1981 Alice
0.0 1977 Carol Shaw
8.7 1977 Patricia Buchanan (gościnnie)
0.0 1976 Samantha Ryder
8.0 1973 Elizabeth Robinson
0.0 1971 Helen
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Dziecko (gościnnie)
4.7 1955 Janet Dean (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sylvestra Le Touzel filmy Sylvestra Le Touzel najlepsze filmy Sylvestra Le Touzel zdjęcia Sylvestra Le Touzel galeria Sylvestra Le Touzel biografia Sylvestra Le Touzel nominacje Sylvestra Le Touzel nagrody i wyróżnienia Sylvestra Le Touzel filmografia Sylvestra Le Touzel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.