Sydney Livingstone
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
2.0 2003 DI Kitchen
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Jack McEwan (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Don Mitchinson / Barman / Gospodarz domu (gościnnie)
5.0 1996 Ted
7.4
Kosmiczny Posterunek
Space Precinct
1994 Pan Douglas (gościnnie)
8.4
Z biegiem lat
As Time Goes By
1992 John (gościnnie)
8.7 1990 Konstabl Eustace Oates (1993) (gościnnie)
0.0 1989 Kierownik bingo
0.0 1989 Teddy (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 PC Grantley (gościnnie)
0.0
Fox
1980 Frank Macey (gościnnie)
8.0 1979 George (gościnnie)
1.0 1975 (gościnnie)
6.5 1972 Fred Maple (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sydney Livingstone filmy Sydney Livingstone najlepsze filmy Sydney Livingstone zdjęcia Sydney Livingstone galeria Sydney Livingstone biografia Sydney Livingstone nominacje Sydney Livingstone nagrody i wyróżnienia Sydney Livingstone filmografia Sydney Livingstone aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.