Sydney Lassick
Data urodzenia: 1922-07-23
Miejsce urodzenia: 2003-04-12
Stan cywilny: Chicago, Illinois, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.3 1997 Chuck Forsch (gościnnie)
6.8 1996 Chuck Forsch (gościnnie)
7.6 1994 Chuck Forsch (gościnnie)
6.9
Zakonnica w przebraniu 2: Powrót do habitu
Sister Act 2: Back in the Habit
1993 Chuck Forsch (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Chuck Forsch (gościnnie)
7.3
Podwójny kamuflaż
Deep Cover
1992 Chuck Forsch (gościnnie)
7.4
Na antenie
On the Air
1992 Chuck Forsch (gościnnie)
7.1 1991 Chuck Forsch (gościnnie)
7.2 1990 Chuck Forsch (gościnnie)
8.0
Życie jak sen
Dream On
1990 Chuck Forsch (gościnnie)
7.5 1985 Chuck Forsch (gościnnie)
9.0 1984 Chuck Forsch (gościnnie)
5.5 1982 Chuck Forsch (gościnnie)
7.0 1982 Chuck Forsch (gościnnie)
7.2 1979 Chuck Forsch (gościnnie)
10.0 1979 Chuck Forsch (gościnnie)
7.5
Kaz
1978 Chuck Forsch (gościnnie)
10.0 1977 Chuck Forsch (gościnnie)
8.0 1977 Chuck Forsch (gościnnie)
7.7 1977 Chuck Forsch (gościnnie)
7.8 1976 Chuck Forsch (gościnnie)
8.7
Lot nad kukułczym gniazdem
One Flew Over the Cuckoo's Nest
1975 Chuck Forsch (gościnnie)
7.0 1975 Chuck Forsch (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sydney Lassick filmy Sydney Lassick najlepsze filmy Sydney Lassick zdjęcia Sydney Lassick galeria Sydney Lassick biografia Sydney Lassick nominacje Sydney Lassick nagrody i wyróżnienia Sydney Lassick filmografia Sydney Lassick aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.