Sybil Danning
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Sierżant Cellentano
3.2 2010 Danita Herrington
6.0 1988 Pamela Dare (gościnnie)
7.6
Jastrząb Ulicy
Street Hawk
1985 Linda Martin (gościnnie)
7.5
V
1984 Mary Kruger (Visitor's Choice) (gościnnie)
7.5 1983 Agentka KGB (gościnnie)
6.9
Autostopowicz
Hitchhiker, The
1983 Gloria (gościnnie)
6.2
Salamandra
Salamander, The
1981 Lili Anders
8.2 1981 Karina (gościnnie)
5.7
Jak zmniejszyć wysokie koszty życia
How to Beat the High Co$t of Living
1980 Charlotte
6.2 1978 Eva Swenson (gościnnie)
6.2 1974 Irina Hausmann (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sybil Danning filmy Sybil Danning najlepsze filmy Sybil Danning zdjęcia Sybil Danning galeria Sybil Danning biografia Sybil Danning nominacje Sybil Danning nagrody i wyróżnienia Sybil Danning filmografia Sybil Danning aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.