Sy Richardson
Data urodzenia: Cincinnati
Miejsce urodzenia: żona

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Portier (gościnnie)
0.0 2011 Portier (gościnnie)
0.0 2011 Portier (gościnnie)
2.0 2010 Portier (gościnnie)
3.3 2010 Portier (gościnnie)
6.0
Nasze wielkie rodzinne wesele
Our Family Wedding
2010 Portier (gościnnie)
1.0 2010 Portier (gościnnie)
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Portier (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Portier (gościnnie)
7.5 2002 Portier (gościnnie)
5.9
Wojna plemników
Human Nature
2001 Portier (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Portier (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Portier (gościnnie)
6.9 1998 Portier (gościnnie)
7.9
Gracze
Players
1997 Portier (gościnnie)
7.5
Zwycięzca
Winner, The
1996 Portier (gościnnie)
6.9 1996 Portier (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Portier (gościnnie)
6.0 1994 Portier (gościnnie)
6.1 1992 Portier (gościnnie)
8.2
Spać ze złem
To Sleep with Anger
1990 Portier (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Portier (gościnnie)
7.4
Trójka uciekinierów
Three Fugitives
1989 Portier (gościnnie)
5.8 1988 Portier (gościnnie)
5.3
Zimna stal
Cold Steel
1987 Portier (gościnnie)
7.4
Sid i Nancy
Sid and Nancy
1986 Portier (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Portier (gościnnie)
6.8 1981 Portier (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sy Richardson filmy Sy Richardson najlepsze filmy Sy Richardson zdjęcia Sy Richardson galeria Sy Richardson biografia Sy Richardson nominacje Sy Richardson nagrody i wyróżnienia Sy Richardson filmografia Sy Richardson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.