Sven Martinek
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Thomas Schmückler(gościnnie)
0.0 2006 Thomas Wallner
0.0 2006 Dr Christoph Lentz
7.0 2006 Komisarz Thomas Wallner
0.0 2004 Doktor Martin Bauer
7.5
Kobra - Oddział Specjalny: Druga zmiana
Alarm für Cobra 11 - Einsatz für Team 2
2003 Manfred Kosinski (gościnnie)
0.0 2002 Producent Edit
7.9
Klaun
Clown, Der
1998 Max Zander/Max Hecker/Klaun
7.6
Cobra - oddział specjalny
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
1996 Harald Kollmann (gościnnie)
10.0 1994 Hanno (gościnnie)
0.0 1992 Steve Conolly
7.0 1978 Lothar Krieges (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sven Martinek filmy Sven Martinek najlepsze filmy Sven Martinek zdjęcia Sven Martinek galeria Sven Martinek biografia Sven Martinek nominacje Sven Martinek nagrody i wyróżnienia Sven Martinek filmografia Sven Martinek aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.