Suzanne Shepherd
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Mary DeAngelis (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Mary DeAngelis (gościnnie)
8.2
Requiem dla snu
Requiem for a Dream
2000 Mary DeAngelis (gościnnie)
8.0
Ed
2000 Mary DeAngelis (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Mary DeAngelis (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Mary DeAngelis (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Mary DeAngelis (gościnnie)
6.3
Amerykanin kucharzem
Cuisine américaine
1998 Mary DeAngelis (gościnnie)
7.6 1997 Mary DeAngelis (gościnnie)
7.3 1996 Mary DeAngelis (gościnnie)
7.7
Drabina Jakubowa
Jacob's Ladder
1990 Mary DeAngelis (gościnnie)
6.9
Pracująca dziewczyna
Working Girl
1988 Mary DeAngelis (gościnnie)
6.3 1988 Mary DeAngelis (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Suzanne Shepherd filmy Suzanne Shepherd najlepsze filmy Suzanne Shepherd zdjęcia Suzanne Shepherd galeria Suzanne Shepherd biografia Suzanne Shepherd nominacje Suzanne Shepherd nagrody i wyróżnienia Suzanne Shepherd filmografia Suzanne Shepherd aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.