Suzanne Ford
Data urodzenia: 1949-09-22
Miejsce urodzenia: Auburn, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Pani Henley
0.0 2011 Pani Whitney (gościnnie)
0.0 2011 Pani Whitney (gościnnie)
0.0 2010 Pani Whitney (gościnnie)
5.3
Informers
Informers, The
2009 Pani Whitney (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Weterynarz (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Rona Sumner (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Pani Whitney (gościnnie)
7.5 2002 Gwen DeWitt (gościnnie)
10.0 2002 Pani Whitney (gościnnie)
7.9
Kochane kłopoty
Gilmore Girls
2000 Pani Whitney (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Pani Whitney (gościnnie)
8.4
Mściciel
Vengeance Unlimited
1998 Pani Whitney (gościnnie)
7.9
Różowe lata 70-te
That '70s Show
1998 Marsha Sullivan (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Producentka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Suzanne Ford filmy Suzanne Ford najlepsze filmy Suzanne Ford zdjęcia Suzanne Ford galeria Suzanne Ford biografia Suzanne Ford nominacje Suzanne Ford nagrody i wyróżnienia Suzanne Ford filmografia Suzanne Ford aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.