Suzan Farmer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1980 Geraldine Newton
10.0 1978 Jackie (1978) (gościnnie)
8.6
Partnerzy
Persuaders!, The
1971 Ann Summers (gościnnie)
0.0 1970 Pani Bushman
6.8
UFO
1970 Tina Duval (gościnnie)
0.0 1968 Judith Howard (gościnnie)
8.1 1964 Mary (gościnnie)
7.0 1964 Helen (gościnnie)
7.6
Święty
Saint, The
1962 Sue Inverest / Jean Morland / Anne Clanraith / Sara Douglas (gościnni
7.6 1955 Jane / Sarah Hollis / Susan
4.7 1955 Margaret Spurling (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Suzan Farmer filmy Suzan Farmer najlepsze filmy Suzan Farmer zdjęcia Suzan Farmer galeria Suzan Farmer biografia Suzan Farmer nominacje Suzan Farmer nagrody i wyróżnienia Suzan Farmer filmografia Suzan Farmer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.