Susanne Uhlen
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1998 Marianne Goldberg / Moni Freese / Edda Carlsberg / Karin Hachmann (go
0.0 1996 Irene
6.0 1993 Ellen Parry
7.5 1992 Judith Marnach (gościnnie)
6.0
Rodzina Guldenbergów
Erbe der Guldenburgs, Das
1987 Kersten "Kitty" Balbeck, gesch. von Guldenburg, geb. Balbeck (1987, 1989, 1990)
0.0 1983
0.0 1982 Gaby
5.0 1981 Claudia Wendorf (gościnnie)
7.0 1978 (gościnnie)
7.8 1977 Katja Ewers (1977) (gościnnie)
0.0 1975 Veronika
6.2 1974 Kläre Henkel / Anita Henk / Thea Grogau / Inge Prasko / Herta Reuter
10.0 1969 Ulrike Durich / Eva Wechsler (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Susanne Uhlen filmy Susanne Uhlen najlepsze filmy Susanne Uhlen zdjęcia Susanne Uhlen galeria Susanne Uhlen biografia Susanne Uhlen nominacje Susanne Uhlen nagrody i wyróżnienia Susanne Uhlen filmografia Susanne Uhlen aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.