Susannah Harker
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Jane Bennet
6.2
Intymność
Intimacy
2001 Jane Bennet
7.1 1998 Jane Bennet
0.0 1998 Jane Bennet
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Jane Bennet
7.0 1996 Jane Bennet
8.2
Duma i uprzedzenie
Pride and Prejudice
1995 Jane Bennet
8.9
Pamiętniki Sherlocka Holmesa
Memoirs of Sherlock Holmes, The
1994 Jane Bennet
8.4 1990 Jane Bennet
7.6
Póki się znów nie spotkamy
Till We Meet Again
1989 Jane Bennet
0.0 1988 Jane Bennet

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Susannah Harker filmy Susannah Harker najlepsze filmy Susannah Harker zdjęcia Susannah Harker galeria Susannah Harker biografia Susannah Harker nominacje Susannah Harker nagrody i wyróżnienia Susannah Harker filmografia Susannah Harker aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.