Susanna Thompson
Data urodzenia: 1958-01-27
Miejsce urodzenia: San Diego, Kalifornia, USA
Stan cywilny: mąż

Biografia:
Pochodzi z San Diego, gdzie ukończyła uniwersytet stanowy. Od 1999 do 2002 roku grała rolę Karen Sammler w serialu "Once and Again". Thompson zagrała żonę Harrisona Forda w filmie "Zagubione serca". Inne jej role filmowe obejmują: "Duchy Missisipi", "Kiedy mężczyzna kocha kobietę" oraz "Giganciki". W telewizji zagrała w remake'u "W samo południe" rolę, którą w pierwowzorze grała Grace Kelly. Występowała też w serialach "Nowojorscy gliniarze", "Szpital ostatniej nadziei" i "Z archiwum X" oraz "Star Trek: Voyager".
7.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2009 Michelle Generoo (gościnnie)
8.4
Księga Daniela
Book of Daniel, The
2006 Michelle Generoo (gościnnie)
7.8 2005 Michelle Generoo (gościnnie)
7.9
Misja: epidemia
Medical Investigation
2004 Michelle Generoo (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Michelle Generoo (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Michelle Generoo (gościnnie)
8.0 2002 Michelle Generoo (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Michelle Generoo (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Janice Cooper (2006) (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Michelle Generoo (gościnnie)
8.1 1997 Michelle Generoo (gościnnie)
7.5
Prawnik z Manhattanu
Michael Hayes
1997 Michelle Generoo (gościnnie)
7.9
Gracze
Players
1997 Michelle Generoo (gościnnie)
7.6 1995 Michelle Generoo (gościnnie)
7.7
Kiedy mężczyzna kocha kobietę
When a Man Loves a Woman
1994 Michelle Generoo (gościnnie)
7.6 1993 Michelle Generoo (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Michelle Generoo (gościnnie)
6.7
Doktor Quinn
Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 Michelle Generoo (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Michelle Generoo (gościnnie)
8.7 1992 Michelle Generoo (gościnnie)
7.5 1991 Michelle Generoo (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Michelle Generoo (gościnnie)
5.7 1986 Michelle Generoo (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Susanna Thompson filmy Susanna Thompson najlepsze filmy Susanna Thompson zdjęcia Susanna Thompson galeria Susanna Thompson biografia Susanna Thompson nominacje Susanna Thompson nagrody i wyróżnienia Susanna Thompson filmografia Susanna Thompson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.