Susan Ward
Data urodzenia: 1976-04-15
Miejsce urodzenia: Monroe, Luizjana, USA
Stan cywilny: mąż David C. Robinson (od 04.06.2005)

Biografia:
Michelle Susan Ward przyszła na świat w Monroe, w stanie Luizjana. Jako dziecko mieszkała na farmie pełnej zwierząt, co wpłynęło na jej marzenia o karierze weterynarza. Kiedy miała 13 lat zaproponowano jej pracę modelki w jednej z nowojorskich agencji. Wkrótce przeniosła się do Nowego Jorku, gdzie mieszkała, uczyła się i pracowała. W modelingu odnosiła spore sukcesy, pozowała do zdjęć dla znanych magazynów i katalogów. W wieku 16 lat postanowiła zostać aktorką, zagrała gościnnie w „Swans Crossing", a w dwa lata później dostała rolę Camille w "All My Children". Rozwój jej aktorskiej kariery przebiegał dość powolnie, grywała drugoplanowe role w filmach i serialach. Przełom w jej życiu zawodowym nastąpił, kiedy wcieliła się w rolę Meg, w serialu "Sunset Beach". Serial odniósł spory sukces w Stanach. Kolejnym filmem Ward był „Krąg wtajemniczonych", podczas którego kręcenia poznała producenta Davida C. Robinsona. Po krótkim czasie Susan i David zaczęli się spotykać, a w rok później zaręczyli się. Dopełnieniem ich związku stał się ślub, zawarty 4 czerwca 2005 r. w Malibu.
8.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 2009 Hayley (gościnnie)
6.2 2008 Hayley (gościnnie)
8.1
Kobiecy Klub Zbrodni
Women's Murder Club
2007 Hayley (gościnnie)
8.5 2005 Hayley (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Hayley (gościnnie)
7.5 2002 Michelle Cullman (gościnnie)
7.6
Puls miasta
Boomtown
2002 Hayley (gościnnie)
7.3 2002 Ginger Wadley - Członkini ławy przysięgłych #7 (gościnnie)
7.0 2001 Hayley (gościnnie)
6.8
Krąg wtajemniczonych
In Crowd, The
2000 Hayley (gościnnie)
6.7
Świat na talerzu
Dish, The
2000 Hayley (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Tanya Rollins (gościnnie)
7.6
Plaże Malibu
Malibu Shores
1996 Hayley (gościnnie)
6.6
Herkules
Hercules: The Legendary Journeys
1995 Hayley (gościnnie)
6.4
Xena: wojownicza księżniczka
Xena: Warrior Princess
1995 Hayley (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Hayley (gościnnie)
6.4 1992 Hayley (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Susan Ward filmy Susan Ward najlepsze filmy Susan Ward zdjęcia Susan Ward galeria Susan Ward biografia Susan Ward nominacje Susan Ward nagrody i wyróżnienia Susan Ward filmografia Susan Ward aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.