Susan Tracy
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2007 Frances Wheeler (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Pani Jane Garson (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Shirley McCarthy (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Felicity Gamelin (gościnnie)
7.0 1993 Anne Peterson (gościnnie)
7.9 1986 Yvonne Dalrymple (gościnnie)
0.0 1985 (gościnnie)
7.6 1984 Komandor Emily Harris (gościnnie)
7.2 1979 Emily (gościnnie)
0.0 1978 Iris
0.0 1974 Jenny Fenwick / Jenny Sunley
4.0 1974 Vivien Pearce (gościnnie)
8.5 1972 Pamela Preece (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Susan Tracy filmy Susan Tracy najlepsze filmy Susan Tracy zdjęcia Susan Tracy galeria Susan Tracy biografia Susan Tracy nominacje Susan Tracy nagrody i wyróżnienia Susan Tracy filmografia Susan Tracy aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.