Susan Sullivan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2009 Martha Rodgers
6.5
Zakładnicy
Nine, The
2006 Martha Rodgers
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Martha Rodgers
7.7
Trup jak ja
Dead Like Me
2003 Martha Rodgers
7.4
Randka z gwiazdą
I'm with Her
2003 Martha Rodgers
7.8
Joan z Arkadii
Joan of Arcadia
2003 Martha Rodgers
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Dorothy (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Martha Rodgers
5.5
Pamięć dla Tina
Memory for Tino, A
1996 Martha Rodgers
0.0 1995 Martha Rodgers
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Martha Rodgers
9.7 1994 Martha Rodgers
10.0 1989 Martha Rodgers
0.0 1980 Martha Rodgers
7.2
Star Trek
Star Trek: The Motion Picture
1979 Martha Rodgers
7.4 1978 Martha Rodgers
7.2 1978 Martha Rodgers
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 Martha Rodgers
7.7
Pogoda dla bogaczy (Księga II)
Rich Man, Poor Man - Book II
1976 Martha Rodgers
10.0 1976 Martha Rodgers
10.0 1976 Martha Rodgers
7.0 1973 Martha Rodgers
7.3 1973 Martha Rodgers
6.6 1969 Martha Rodgers
6.9 1967 Martha Rodgers

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Susan Sullivan filmy Susan Sullivan najlepsze filmy Susan Sullivan zdjęcia Susan Sullivan galeria Susan Sullivan biografia Susan Sullivan nominacje Susan Sullivan nagrody i wyróżnienia Susan Sullivan filmografia Susan Sullivan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.