Susan Ruttan
Data urodzenia: 1950-09-16
Miejsce urodzenia: Oregon City, Oregon, USA
Stan cywilny: dwukrotnie zamężna: 1. Melven Ruttan (26.08.1967 - 22.11.1970, jego śmierć); 2. Randy McDonald (27.10.1990 - 1995, rozwód)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Pani Swork (gościnnie)
7.7 2009 Eleanor Pike (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Pani Swork (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Pani Blakelock (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Pani Swork (gościnnie)
7.3 2004 Pani Moreland (gościnnie)
7.5 2002 Pani Ledsky (gościnnie)
9.8 2001 Pani Swork (gościnnie)
6.8 2000 Pani Swork (gościnnie)
7.9
Kochane kłopoty
Gilmore Girls
2000 Pani Swork (gościnnie)
6.9
Tak, kochanie
Yes, Dear
2000 Pani Swork (gościnnie)
7.4
Asy z klasy
Popular
1999 Pani Swork (gościnnie)
9.5 1999 Pani Swork (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Pani Swork (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Pani Swork (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Pani Swork (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Pani Swork (gościnnie)
6.4
A teraz Susan
Suddenly Susan
1996 Pani Swork (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Pani Swork (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Pani Swork (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Pani Swork (gościnnie)
5.7 1986 Pani Swork (gościnnie)
9.0 1984 Pani Swork (gościnnie)
5.5 1983 Pani Swork (gościnnie)
10.0 1982 Pani Swork (gościnnie)
8.6 1982 Pani Swork (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Pani Swork (gościnnie)
7.6 1980 Pani Swork (gościnnie)
7.1 1976 Pani Swork (gościnnie)
7.4 1975 Pani Swork (gościnnie)
0.0

0 Pani Swork (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Susan Ruttan filmy Susan Ruttan najlepsze filmy Susan Ruttan zdjęcia Susan Ruttan galeria Susan Ruttan biografia Susan Ruttan nominacje Susan Ruttan nagrody i wyróżnienia Susan Ruttan filmografia Susan Ruttan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.