Susan May Pratt
Data urodzenia: 1974-02-08
Miejsce urodzenia: Lansing, Michigan, USA
Stan cywilny: mąż Kenneth Mitchell (od 07.05.2006), córka Lilah Ruby (ur. 07.07.2007)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Matka w poczekalni u lekarza (gościnnie)
7.7 2011 Matka w poczekalni u lekarza (gościnnie)
7.5
Detoks
Cleaner, The
2008 Matka w poczekalni u lekarza (gościnnie)
7.6
Jedenasta godzina
Eleventh Hour
2008 Matka w poczekalni u lekarza (gościnnie)
8.0 2007 Matka w poczekalni u lekarza (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Matka w poczekalni u lekarza (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Lisa Brody (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Tara Newsome, jurorka (gościnnie)
7.4
Zakochana złośnica
10 Things I Hate About You
1999 Matka w poczekalni u lekarza (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Matka w poczekalni u lekarza (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Susan May Pratt filmy Susan May Pratt najlepsze filmy Susan May Pratt zdjęcia Susan May Pratt galeria Susan May Pratt biografia Susan May Pratt nominacje Susan May Pratt nagrody i wyróżnienia Susan May Pratt filmografia Susan May Pratt aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.