Susan Krebs
Data urodzenia: 1947-06-15
Miejsce urodzenia: USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Kobieta z katolickiej adopcji (gościnnie)
8.3 2011 Kobieta z katolickiej adopcji (gościnnie)
8.0 2007 Cynthia (gościnnie)
7.4 2006 Cynthia (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Cynthia (gościnnie)
8.1
Uziemieni
Grounded for Life
2001 Cynthia (gościnnie)
7.1
28 dni
28 days
2000 Cynthia (gościnnie)
7.9
Słowami Ginger
As Told by Ginger
2000 Cynthia (gościnnie)
8.3
Luzaki i kujony
Freaks and Geeks
1999 Cynthia (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Cynthia (gościnnie)
7.0 1999 Cynthia (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Cynthia (gościnnie)
7.5 1997 Cynthia (gościnnie)
8.0
Ink
1996 Cynthia (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Cynthia (gościnnie)
6.9 1996 Cynthia (gościnnie)
8.0 1995 Cynthia (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Cynthia (gościnnie)
7.3
Pomoc domowa
Nanny, The
1993 Cynthia (gościnnie)
7.2 1992 Cynthia (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Cynthia (gościnnie)
7.1
Tango i Cash
Tango & Cash
1989 Cynthia (gościnnie)
8.2 1989 Cynthia (gościnnie)
7.2
Doogie Howser, lekarz medycyny
Doogie Howser, M.D
1989 Cynthia (gościnnie)
6.1
Ziemskie dziewczyny są łatwe
Earth Girls Are Easy
1988 Cynthia (gościnnie)
5.8 1988 Cynthia (gościnnie)
7.2 1988 Cynthia (gościnnie)
7.0 1987 Cynthia (gościnnie)
7.6
Pełna chata
Full House
1987 Cynthia (gościnnie)
4.8 1986 Cynthia (gościnnie)
7.0 1986 Cynthia (gościnnie)
6.3 1986 Cynthia (gościnnie)
5.7 1986 Cynthia (gościnnie)
6.9
Dzieciaki, kłopoty i my
Growing Pains
1985 Cynthia (gościnnie)
5.6 1984 Cynthia (gościnnie)
8.6 1982 Cynthia (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Cynthia (gościnnie)
7.0 1979 Cynthia (gościnnie)
7.4 1975 Cynthia (gościnnie)
2.3 1972 Cynthia (gościnnie)
7.7 1968 Cynthia (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Susan Krebs filmy Susan Krebs najlepsze filmy Susan Krebs zdjęcia Susan Krebs galeria Susan Krebs biografia Susan Krebs nominacje Susan Krebs nagrody i wyróżnienia Susan Krebs filmografia Susan Krebs aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.