Susan Kellermann
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2002 Maria Disher (gościnnie)
6.7
Dziewczyny i chłopaki
Boys and Girls
2000 Maria Disher (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Maria Disher (gościnnie)
7.0
Ze śmiercią jej do twarzy
Death Becomes Her
1992 Maria Disher (gościnnie)
7.7
Kochany John
Dear John
1988 Maria Disher (gościnnie)
8.5 1986 Maria Disher (gościnnie)
5.7 1986 Maria Disher (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Maria Disher (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Maria Disher (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Maria Disher (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Maria Disher (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Maria Disher (gościnnie)
6.2
Niebiański pies
Oh, Heavenly Dog!
1980 Maria Disher (gościnnie)
7.4 1978 Maria Disher (gościnnie)
7.4 1975 Maria Disher (gościnnie)
7.2
Starsky i Hutch
Starsky & Hutch
1975 Maria Disher (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Susan Kellermann filmy Susan Kellermann najlepsze filmy Susan Kellermann zdjęcia Susan Kellermann galeria Susan Kellermann biografia Susan Kellermann nominacje Susan Kellermann nagrody i wyróżnienia Susan Kellermann filmografia Susan Kellermann aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.