Susan Isaacs
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Kobieta (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Kobieta (gościnnie)
7.0 1999 Kobieta (gościnnie)
10.0 1996 Kobieta (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Kobieta (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Kobieta (gościnnie)
7.4 1990 Kobieta (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Kobieta (gościnnie)
7.2
Wojna państwa Rose
War of the Roses, The
1989 Kobieta (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Kobieta (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Kobieta (gościnnie)
10.0 1985 Kobieta (gościnnie)
8.2 1982 Kobieta (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Susan Isaacs filmy Susan Isaacs najlepsze filmy Susan Isaacs zdjęcia Susan Isaacs galeria Susan Isaacs biografia Susan Isaacs nominacje Susan Isaacs nagrody i wyróżnienia Susan Isaacs filmografia Susan Isaacs aktor Susan Isaacs scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.